DLC Jurassic World Evolution laat je dino’s redden

Jurassic World Evolution wordt door de ontwikkelaars goed onderhouden. Vanaf vandaag kun je aan de slag met de Claire’s Sanctuary uitbreiding.

In de nieuwste uitbreiding Claire’s Sanctuary is een nieuwe campagne toegevoegd staat het redden van enkele dino’s centraal. Voor deze dino’s dreigt uitsterving en dat wil je natuurlijk voorkomen. Naast dat in de nieuwe DLC drie nieuwe dino’s zijn toegevoegd (Albertosaurus, Euoplocephalus and Ouranosaurus) , zijn in de update ook nieuwe features en structures toegevoegd.

Wat is Jurassic World Evolution ook alweer voor game?

In deze simulatiegame ben je de manager van een aantal themaparken. Kortom. Je bouwt een park, stopt daar verschillende dino’s en attracties in en probeert daarmee zo veel mogelijk bezoekers te trekken en geld te verdienen. Tussen het managen door ben je aan het bouwen en ben je over de hele wereld op zoek naar DNA om nieuwe dino’s mee tot leven te kunnen wekken. 

Een ander uitdagend aspect van de game is gelegen in het tevreden houden van de dino’s, zorgen voor de juiste voeding, de beveiliging up-to-date te houden én daarmee uitbraken te voorkomen. Een in potentie erg verslavende simulatiegame.

Heb je de game nog niet geprobeerd. Kijk af en toe even in de Store, want met enige regelmaat is de game voor een leuke prijs te koop.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments