Je eigen server in Sea of Thieves is vanaf deze week mogelijk en in dit artikel lees je hoe!

Op donderdag 7 december 2023 kunnen spelers in Sea of Thieves op hun eigen server spelen. Hoe? Dat lees je in dit artikel!

In bovenstaande video zien we de Safer Seas. De nieuwe mode in Sea of Thieves is vanaf aanstaande donderdag beschikbaar en biedt spelers de mogelijkheid om op een server zonder andere te spelen. Op de Safer Seas zul je dus geen andere spelers tegen komen, maar er is natuurlijk wel genoeg te beleven!

Want op de Safer Seas is alles mogelijk, weliswaar met enkele aanpassingen. Laten ik eerst beginnen met een beschrijving van wat er wel kan. Spelers kunnen alle PvE-voyages starten, alle Tall Talles (inclusief Pirate’s Life en Monkey Island) en alle commendations en het merendeel van de achievements vrijspelen. Ook kunnen spelers de volledige seizoensprogressie in Safer Seas doorlopen en PvE world events zijn ook beschikbaar.

Alles wat met PvP te maken heeft is in de Safer Seas niet beschikbaar. Denk aan de nieuwe voyage Skull of Siren Song of de Hourglass of Fate. Ook is het in de Safer Seas niet mogelijk om Pirate Legend te worden. Je kunt voor de verschillende Emissaries tot level 40 progressie maken. Ook zul je in de Safer Seas niet de volle mep aan progressie en gold krijgen. Spelers ontvangen 30% van wat zij normaal gesproken in de Higher Seas zullen ontvangen. Tot slot, varen voor een Guild is in de Safer Seas helaas ook niet mogelijk.

Met de toevoeging van de Safer Seas mode beogen de ontwikkelaars beginnende piraten de ruimte te geven om met de game kennis te maken. Ook voor echte piraten is de Safer Seas wellicht een uitkomst, bijvoorbeeld om in alle rust commendations te verzilveren. Ga jij varen op de Safer Seas?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties