Indrukwekkende trailer van Minecraft Dungeons

Wie zit er niet op te wachten? Met onze hoekige bouwende vrienden op avontuur gaan. Minecraft Dungeons komt eraan. Wat laat de nieuwe cinematische trailer zien?

Zelf heb ik niet zo veel met Minecraft. De ontwikkelingen rondom Minecraft Dungeons volg ik echter met meer interesse. Deze nieuwe game van Mojang belooft een verhalende topdown action-RPG dungeoncrawler te worden. Een game waarbij het niet gaat om slopen of bouwen maar waar een verhaal gevolgd wordt dat je bovendien met meerdere in co-op kunt gaan beleven. Ook bovenstaande nieuwe trailer ziet er weer indrukwekkend uit.

Uit de trailer kunnen we opmaken dat een outcast Illager een mysterieus object tegen het lijf loopt en in zijn bezit neemt. Dit object geeft hem niet te overziene krachten en roept het kwaad in hem naar boven. Enkele shots later in de trailer zien we hordes aan duistere wezens door de Overworld trekken om chaos en destructie te veroorzaken. Het lijkt er op dat het de taak van jou en je vrienden wordt om de orde te herstellen.

Releasedatum nog onbekend

Minecraft Dungeons komt in het voorjaar van 2020 naar de Xbox en zal ook in de Game Pass verschijnen. Ik ben erg benieuwd, deze trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit. Wil je trouwens kans maken om de game al eerder te proberen? Check dan minecraft.net/dungeons en schrijf je in om kans te maken op een preview ticket.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments