Het gonst op social media van de geruchten. Wordt er in een tweet op X een nieuwe Spyro-game geteased of is de wens de vader van de gedachten?

Officiële Twitter-accounts van de Xbox Game Studios en hun IPs worden natuurlijk voortdurend onder de loep gehouden. Zo is de community altijd op zoek naar een dieperliggende betekenis achter een tweet of worden achtergronden van streams en screenshots van Phil Spencer en de zijne afgespeurd op aanwijzingen. In diezelfde categorie hebben we er weer eentje hoor:

Het officiële twitter-account van de beroemde Spyro-games schrijft: ‘2024 motto: you gotta believe’. Waar moeten we in geloven? Een beetje een vreemde nieuwjaarswens om niets achter te zoeken, ja toch? Even wat achtergrond.

De laatste Spyro-game stamt alweer uit 2018. Spyro Reignited Trilogy (2018) bracht het geliefde personage in ‘HD’ naar de Xbox One. In deze uitgave zaten de drie originele games van weleer voorzien van een HD remaster. De trilogie werd goed ontvangen, maar de wens naar een nieuwe Spyro is binnen de Xbox community onverminderd groot, zoals ook blijkt uit een recente poll die we vorig jaar geplaatst hadden:

Welke Activision-Blizzard klassiekers verdienen een comeback?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

De vraag is nu: moeten we meer zoeken achter het social media bericht van het officiële Spyro-kanaal? Is de studio die verantwoordelijk is voor Spyro, en inmiddels onderdeel van Microsoft/Xbox, aan een nieuwe Spyro-game aan het werk?

Kortom, wat denken jullie? Gaan we in 2024 een nieuwe Spyro aangekondigd zien worden?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties