Indrukwekkende beelden + releasedatum van Avatar: Frontiers of Pandora

Tijdens de Ubisoft Forward show van 12 juni 2023 zijn we blij verrast met een aantal prachtig beelden van onder andere de nieuwe Avatar game. In dit artikel kun je de trailer nog eens rustig bekijken en wat achtergrond informatie lezen! Waar gaat de game over en wat mag je van de gameplay verwachten?

Ontvoerd door de menselijke militaire corporatie bekend als de RDA, word jij, een Na’vi kind, getraind en gevormd om hun doel te dienen. Na de Slag om de Hallelujah Mountains word je in spoedcryoslaap gebracht terwijl de RDA Pandora evacueert. Je ontwaakt 15 jaar later in een verlaten faciliteit en betreedt Pandora, een vreemdeling in je geboorteplaats. Je komt al snel te weten dat de RDA terug is, gevaarlijker dan ooit, en opnieuw de bloeiende ecosystemen van Pandora en haar clans bedreigt. Dit is het verhaal van Avatars: Frontier of Pandora in een notendop. Bekijken we bovenstaande beelden dan zien we dat Ubisoft alles uit de kast heeft gehaald om hier een succes van te maken. Ze hebben hier samen met andere partijen jaren aan gewerkt.

Gemaakt in samenwerking met Disney en de productiemaatschappij van James Cameron, Lightstorm Entertainment, zul je een first-person actie-avonturenspel ervaren dat exclusief is ontwikkeld om optimaal gebruik te maken van de kracht van nieuwe generatie consoles en pc’s. Het speelt zich af na de gebeurtenissen van de eerste Avatar-film en je gaat op reis door de Westelijke Frontier, een nog niet eerder gezien continent van Pandora, terwijl je andere Na’vi-clans vergezelt om Pandora te beschermen tegen de formidabele krachten van de RDA.

Gameplay

In bovenstaande overview krijgen we een goede indruk. Avatar: Frontiers of Pandora™ is een first-person, actie-avonturenspel dat zich afspeelt in de open wereld van de nooit eerder geziene Westelijke Frontier van Pandora. Ontvoerd door de menselijke militaire corporatie bekend als de RDA, werd jij, een Na’vi, getraind en gevormd om hun doel te dienen. Vijftien jaar later ben je vrij, maar bevind je jezelf als een vreemdeling in je geboorteplaats. Herstel de band met je verloren erfgoed, ontdek wat het echt betekent om Na’vi te zijn, en sluit je aan bij andere clans om Pandora te beschermen tegen de RDA.

  • Ontdek de Westelijke Frontier – een nog nooit eerder gezien continent van Pandora. Reis door open wereldgebieden.
  • Pas je personage aan; maak nieuwe uitrusting en upgrade vaardigheden en wapens om bij je speelstijl te passen.
  • Verbind je met je eigen persoonlijke banshee die je een voordeel geeft in luchtgevechten en die je kunt gebruiken om door de uitgestrekte Westelijke Frontier te reizen.
  • Vecht tegen de gevaren van Pandora terwijl je de precisie van traditionele Na’vi-wapens omarmt, zoals je boog en speerwerper, of profiteer van je menselijke training met meer destructieve wapens zoals een een shotgun.
  • Speel de volledige verhaalcampagne alleen of met een vriend online in co-op voor twee spelers.

Avatar: Frontiers of Pandora is vanaf 7 december 2023 op de Xbox Series X|S te spelen! Ga jij de game spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties