Focus Entertainment toont uitgebreide gameplay van Expeditions: A MudRunner Game

Saber Interactive, de studio achter MudRunner en SnowRunner, heeft een nieuwe trailer onthuld die een overzicht geeft van alle manieren om de wildernis in hun nieuw game ‘Expeditions: A MudRunner Game’ te overwinnen. Kijk je met ons mee?

Volgens mij is Expeditions: A MudRunner Game een game die niet te onderschatten is. De soulslike onder de auto spelletjes. Zo kwam het in ieder geval op redacteur Jeffrey en mij over toen we afgelopen zomer tijdens de Gamescom alvast aan de game mochten proeven. Na het zien van bovenstaande trailers kan ik niet anders dan concluderen dat de ontwikkelaars de ingezette koers hebben voortgezet.

Expeditions: A MudRunner Game belooft een prachtige game te worden vol met ruwe terreinen, enorme uitdagingen om locaties te bezoeken en je voertuig in goede staat te houden. In bovenstaande trailer zien we ook de functies van verschillende soorten gereedschappen en hoe die nodig zijn om het voertuig te onderhouden of onderweg snel aan te kunnen passen. Bijvoorbeeld om stijle kliffen te trotseren of beter beslagen ten ijs te komen.

Expeditions kent, volgens de uitgever, onder andere de volgende kenmerken:

  • Ervaar een vernieuwende benadering van het meest geavanceerde, op natuurkunde gebaseerde off-road avontuur van de makers van MudRunner en SnowRunner.
  • Plan je reisroute verstandig door over de landschappen te vliegen met je verkenningsdrone, gebruik je metaaldetector en cameradrone om voorraden waardevolle apparatuur te lokaliseren.
  • Baan je een weg door extreme landschappen met het arsenaal aan geavanceerde gadgets van je voertuig, zoals het plaatsen van ankers om moeilijke hellingen te beklimmen of het activeren van echolood om de waterdiepte te peilen.
  • Beheer je kamp door onderzoeksstructuren te bouwen en experts in te huren om nieuwe vaardigheden en mogelijkheden te ontgrendelen tijdens je expedities.

Expeditions: A MudRunner Game kom op 5 maart 2024 uit op Xbox One en Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties