Eindelijk weer eens een beetje positief nieuws rond Hitman. IO Interactive heeft namelijk een Game of the Year-editie aangekondigd.

Deze game of the Year-uitvoering van Hitman gaat uiteraard alle content van de base-game bevatten, maar daarnaast ook alle andere content die gedurende het eerste seizoen is uitgebracht en ook een nieuwe campaign met de naam “Patient Zero”.

Deze nieuwe campaign bevat 4 nieuwe missies die zich in reeds bestaande, maar ietwat aangepaste omgevingen, zullen gaan afspelen. Ook zitten er uiteraard nieuwe dialogen, briefings en audio tracks in. IO Interactive omschrijft de campaign zelf als volgt:

Na het uitschakelen van een doelwit, een routineklusje, ontvouwt zich een rampenplan om een globale pandemie te veroorzaken. Agent 47 raakt verwikkeld in een race tegen de klok om te voorkomen dat een virus zich verspreidt.

Verder hebben ze het ook nog over nieuwe Escalation Contracts, nieuwe pakken, nieuwe wapens, nieuwe uitdagingen, verbeteringen aan reeds bestaande features, verbeteringen aan de belichting en nog enkele andere verassingen. Oh, en mocht je nog een Elusive Target hebben gemist of gewoon gefaald hebben? Ook die worden allemaal gereset zodat je nog een kans krijgt. Wederom zal er een timer op komen te staan, dus haast is wel geboden. Targets die je al te pakken had blijven overigens gewoon staan.

Xbox One X Enhanced

Met deze uitvoering komt er ook nog een patch mee om diverse dingen aan te pakken, waaronder enhancements voor de Xbox One X. Zo zul je de game in 4K kunnen gaan spelen en wordt de framerate omhoog geschroefd.

Overige verbeteringen zijn:

  • Een nieuwe User Interface
  • Nieuwe Contracts Mode features
  • Verbeteringen aan de belichting in de game (HDR)
  • Een aandenken aan de Elusive Contracts

Een volledige patch-lijst komt nog online.

Klinkt als een lekker compleet pakketje. De game gaat je €60 kosten en mocht je de digitale versie al in huis hebben, dan kun je voor €20 upgraden. Vooralsnog komt deze uitvoering alleen digitaal en vanaf 7 november kun je hem binnen hengelen.

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments