Project 007 zou ook zomaar een trilogie kunnen worden

Hitman 3 ligt nog maar amper in de schappen, maar de studiobaas van IO Interactive praat al over het volgende project, namelijk Project 007. Het zou zo maar eens kunnen dat ook dit het begin van een trilogie gaat zijn.

Project 007 werd aan het einde van het afgelopen jaar aangekondigd als het nieuwe project voor IO Interactive na Hitman. Hitman 3 ligt inmiddels in de winkels en markeert het einde van een trilogie en dus is het tijd om over het volgende project te praten.

Hitman 3 gaat erg goed en dat biedt goede hoop voor Project 007

Studiobaas van IO Interactive Hakan Abrak vertelde ons in elk geval al een paar leuke nieuwe weetjes. We wisten al dat het een compleet nieuw en origineel verhaal zou gaan worden en dat het dus niet op een film of boek gebaseerd zou worden. Volgens Abrak gaan we James Bond in zijn jonge jaren volgen en dan specifiek de periode waarin hij bij MI6 begon. Volgens de studiobaas wordt hun Bond niet gebaseerd op een personage uit een van de eerdere games of films en hebben ze grote plannen voor hem. Het zou zelfs zomaar eens een trilogie kunnen gaan worden zoals bij Hitman al het geval was.

Ze zijn in elk geval al lekker bezig om hun personeelsbestand uit te breiden. Momenteel hebben ze 200 werknemers bij de studio aan het werk, maar dit zou in de toekomst uitgebreid kunnen worden naar 400. Niet slecht voor een studio die nog niet zo heel lang geleden op omvallen stond en uiteindelijk onafhankelijk is geworden.

Met Hitman 3 dat als een malle verkoopt, digitale verkooprecords breekt en goede reviews binnenharkt heb ik er in elk geval wel vertrouwen in dat ze ook van Project 007 iets moois kunnen maken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments