Helden uit Overwatch zijn geselecteerd voor de Olympische Spelen

De helden uit Overwatch zijn geselecteerd voor de Olympische Spelen in Rio. Het team onder leiding van brulaap Winston is vanochtend in het vliegtuig naar de Braziliaanse hoofdstad gestapt.

De deelname van team Overwatch betekent ook dat er aantal belangrijke wijzigingen in de game terug te vinden zijn. ‘Ik kom zelf uit Brazilië en daarom heb ik in overleg met Blizzard mijn sport Lucioball laten invoeren’ zegt Lucio nonchalant met zijn koptelefoon op.

‘Het is in Lucioball de bedoeling dat spelers de bal die op het veld wordt neer gelaten in het doel schieten met behulp van mijn soundwave en door flink op de bal te tikken. Ook mijn crossfade staat trouwens ter beschikking voor die extra boost weet je’.

Toen Lucio gevraagd werd of dit niet gewoon voetbal was en of het niet heel erg op Rocket League leek antwoordde Lucio: ‘Oh, let’s break it down’. Vervolgens werden alle journalisten weggeblazen door Lucio’s soundwave.

OW_SummerGames_LegendarySkins_VictoryPose_Lucio-Selecao_TG_002_png_jpgcopy%20(Medium)

Een vlot gesprek

Een interview met Tracer liep beter, al verliep het vrij vlot. ‘Ik vind het tof dat Blizzard ons zo in het zonnetje heeft gezet’ aldus de Britse kakelaar. Volgens Tracer hebben de helden uit Overwatch allemaal nieuwe skins gekregen die tijdens de Olympische Spelen in Rio gebruikt kunnen worden in de game. Vervolgens vertelde Tracer nog een heel verhaal over het feit dat ze vastbesloten is om haar aartsrivaal Widowmaker aan te pakken. De rasechte Amerikaan McCree vond het echter welletjes en duwde Tracer voor de neus van de camera weg met de legendarische woorden: ‘Well it’s high noon somewhere in the world!’

Wij van Xbox Nederland wensen team Overwatch veel succes op de Spelen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments