Onze geliefde franchise Halo is niet langer een Microsoft exclusive. Tot voor kort kon je enkel aan de gang met Halo als je een Xbox 360, Xbox One of een pc had staan. Vanaf aankomende herfst is het ook voor de niet Microsoft gebruikers mogelijk om de wereld van Halo te leren kennen.

Nee, ik heb het niet over een game die op de Playstation uitkomt of op een Nintendo apparaat. Nee, aankomende herfst kan je aan de slag met een analoge versie van Halo. Het altijd populaire bordspel Monopoly komt met een Halo editie. Ondertussen zijn er van bijna elke franchise wel een Monopoly editie, dus Halo kon ook eigenlijk niet uitblijven. Hasbro heeft met deze speciale edities van Monopoly een behoorlijke melkkoe in huis. Veel fanboys en -girls kopen graag een Monopoly editie van hun favoriete spel.

monolopy halo

Ik heb zelf ook een aparte editie van Monopoly, een katten editie. Leek me leuk toen ik met m’n vrouwtje in een bordspel winkel was. Dat het na 1 keer spelen de kast in gaat is punt 2, maar goed. Het werkt wel dus, mensen kopen het. Er zijn nog geen Nederlandse shops die de aankomende Monopoly Halo editie aanbieden voor zover ik heb kunnen zien, dus of deze versie snel naar Nederland zal komen weet ik niet. Een Australische webshop heeft hem staan voor $ 45,00, wat denk ik Australische Dollars zijn. Omgerekend zou dit ongeveer € 29,89 zijn. Als het US Dollars betreft zou het al snel €41,00 zijn. Fingers crossed dat het Australische Dollars zijn dus!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments