Tot en met 1 november 2023 kunnen spelers in Sea of Thieves vele extraatjes verdienen. Wat kun je dit weekend allemaal verwachten?

Geen Gold & Glory weekend, maar een Ghoul & Glory weekend. Spelers die dit weekend Sea of Thieves spelen krijgen dubbel zoveel goudstukken en reputatie. Ook de Renown krijgt een flinke boost tijdens het feestelijke weekend.

Extra goud en reputatie is natuurlijk altijd lekker in een game als Sea of Thieves. Zelf moet ik Athena nog op level 30 brengen en dat is een behoorlijke grind kan ik je zeggen. Een Ghoul & Glory weekend helpt daar zeker bij. Het zal ook helpen om het XBNL-Guild level nog wat op te krikken. Na een kleine week spelen zijn we met 18 spelers in de Guild inmiddels op level 6 aangekomen. We gaan natuurlijk voor level 100, maar dat zal nog even duren.

Naast een boost een reputatie en goud, krijgen spelers ook een cool zwaard, genaamd ‘Rapier of the Damned’. Ik heb hem zelf vanochtend al even geclaimed en geconcludeerd dat het er mooi uitziet. Verder krijgen spelers een Skull of Destiny Voyage aangeboden.

Kortom, reden genoeg om Sea of Thieves dit weekend even op te starten!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties