De open Beta hebben we weer achter de rug. Nu is het aftellen tot 7 maart. Gaan je hem halen of heb je het wel gezien met Ghost Recon Wildlands?

De ultieme test net voordat hij de markt op gaat, dat kan je de beta’s van Ghost Recon Wildlands wel noemen. De codes voor de Closed werden rijkelijk uitgedeeld en had je daar toch niet aan mee kunnen doen, dan was er vorige week de Open Beta. Dat veel mensen uiteindelijk de weg naar Bolivia hebben kunnen vinden, blijkt wel uit de cijfers. Ruim 6,8 miljoen unieke spelers, meer dan ooit in een Ubisoft game, hebben er aan deelgenomen met een totaal aan 2 miljard minuten waarvan 60% in coöp.

De Open Beta nam je mee terug naar de eerste twee provincies die we in de game tegenkomen. Het eerste stuk was voor de Closed spelers bekend terrein. Een herhaling van die bèta. Maar daarna gingen we het nieuwe gebied in, de besneeuwde toppen van Altiplano. Wat direct opviel was de verbeterde mechanics in de voertuigbesturing. De voertuigen voelden nu wat beter aan, waren veel beter te besturen. Daarnaast voelden de missies ook een stuk lastiger. Zeker het stuk waarbij je drie instructors moest omleggen in een groot trainingskamp was uitdagend te noemen. De sirenes loeiden regelmatig als we weer eens gesnapt waren en het duurde dan ook vaak niet lang dat we door helicopters onder vuur werden genomen. De AI reageerde zeer direct en effectief. Het Ghost Recon gevoel waarbij het samenwerken centraal staat, kwam hier dan ook zeer goed tot zijn recht. Natuurlijk liet de game nog wat bugs zien waaronder stuiterende auto’s maar goed, het is een bèta. Ik was er alvast zeer tevreden over en zit met smart te wachten tot 7 maart waarin we het hele gebied kunnen gaan doorkruisen.

Beloning

Voor de spelers die meegedaan hebben aan één van de twee beta’s heeft Ubisoft een beloning. Als je de game voor 31 maart koopt en speelt dan krijg je een beloning, toegang tot de Unidad Conspiracy missies. Dit zijn drie exclusieve missies in de Media Luna regio, één van de bolwerken van de Unidad, en is na de lancering van de game beschikbaar als download. Tellen jullie ook af?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties