Met Need for Speed: Unbound kregen we weer eens een solide game uit de reeks voorgeschoteld. De volgende titel zou echter wel eens een oude bekende kunnen zijn. Volgens de geruchten wordt er namelijk gewerkt aan een remake van Need for Speed: Most Wanted.

Need for Speed: Most Wanted kwam uit in 2005 en is één van de meest geliefde delen uit de franchise. Later kwam er nog een game met dezelfde titel uit, maar die haalde het niveau van het origineel bij lange na niet. Dat origineel is een game waar fans met een hoop liefde aan terugdenken en nu mogen ze, uiteraard wel met het nodige voorbehoud, zich gaan verheugen op een remake van deze racer.

Actrice Simone Bailly die in Need for Speed: Most Wanted de naamloze partner van de meedogenloze agent Cross speelde plaatste namelijk een aantal posts op haar Twitter en Instagram accounts waarin ze het bestaan van de remake verklapte. Het feit dat diezelfde posts iets later allemaal weer verwijderd waren maakt het alleen maar geloofwaardiger. Gelukkig zijn er dan altijd de screenshots nog.

In haar post zegt ze dat de game volgend jaar uitgebracht gaat worden. Zolang er echter nog niks officieel aangekondigd is doe je er verstandig aan om wel een korreltje zout bij de hand te houden. Zitten we hier echter wel op te wachten?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties