Wie de hoop had binnenkort tijdens BlizzConline 2021 releasedates voor Diablo 4 en Overwatch 2 te horen te krijgen kan zich opmaken voor een teleurstelling. Volgens uitgever Activision Blizzard komt geen van beide games nog in 2021 uit.

Tijdens een financiële bijeenkomst liet Activision Blizzard weten dat hoewel er goede vooruitgang geboekt wordt rond de ontwikkeling van deze games, geen van beide dit jaar nog uitgegeven wordt.

Diablo 4 en Overwatch 2 werden tijdens BlizzCon 2019 aangekondigd. Blizzard gaf toen al weinig details weg, maar vertelde wel dat alle personages in Overwatch een nieuwe look zouden gaan krijgen. Van Diablo 4 weten we eigenlijk nog minder. De game schijnt al een poosje in ontwikkeling te zijn en is ook al een aantal keer van koers veranderd. Volgens gamedirector Luis Barriga gaat Diablo 4 terug naar de roots van de serie.

Om de pijn iets te verzachten lijkt het erop dat de uitgever nog wel bezig is met een remaster zoals eerder al Crash Bandicoot N. Sane Trilogy en Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2. Die remaster zou dan Diablo 2 moeten zijn om ons bezig te houden tot de release van Diablo 4, maar dat is nog niet bevestigd.

Teleurstelling alom, of beter een goede game dan een halfbakken misbaksel?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments