Nee ik heb het hier niet over het commanderen van je console, daar heb je Kinect voor. Met console commands bedoelen we een debugging tool die je de mogelijkheid geeft om NPC’s, quests en inventaris aan te passen. In de grootste game van dit najaar genaamd Fallout 4 was dit al mogelijk op de PC, maar over de mogelijkheid op de consoles was het nog stil.

De mogelijkheid voor console commands zal niet beschikbaar worden voor de Xbox One, aldus Peter Hines in een reactie op Twitter. Tevens raadt Bethesda het gebruik van cheats af, de reden hiervan is het feit dat jij als speler een aantal cruciale onderdelen binnen de game kunt modificeren. Hartstikke vet natuurlijk, maar met het oog op je savegames minder wenselijk. Deze kunnen door het gebruik van console commands namelijk corrupt raken.

Sommige fans reageren woest op het nieuws. Zo is er de onderstaande fan die aan geeft dat hij nergens last van heeft. Console commands of niet, Bethesda blijft bij hun standpunt en waarschuwt om geen console commands te gebruiken. Wat vinden jullie, horen console commands ook op de Xbox beschikbaar te zijn?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments