Een update over Fallout 4? Ja, je leest het goed!

De geliefde game van Bethesda uit 2015 heeft menig speler de nodige uurtjes bezig weten te houden. Een enorme grote wereld om te ontdekken, fracties om bij aan te sluiten, duizenden dialogen en natuurlijk hele dikke actie. Fallout 4 was een succes, misschien niet het succes dat Fallout 3: New Vegas was, maar nog steeds een groot succes. Veel spelers hopen dan ook dat de game een update gaat krijgen, zodat deze op de Xbox Series X|S generatie consoles wat fraaier oogt. Bethesda heeft een jaar of twee geleden toegezegd aan een update te werken, maar sindsdien bleef het verder stil. Tot vandaag.

Via social media laat Bethesda weten dat er nog steeds aan een ‘Fallout 4 next-gen update’ gewerkt wordt. Zij hebben er echter iets meer tijd voor nodig en spreken de verwachting uit dat de game in 2024 opnieuw uitgebracht zal worden.

Het zal mij benieuwen. Ik zou zeker nog wel een keer het verhaal in Fallout 4 willen spelen, maar wat er nog allemaal uit die oude engine gehaald kan worden weet ik niet. Een FPS en grafische boost? Ik weet niet of ik daarvoor opnieuw Commonwealth in wil duiken. Wat zijn jullie verwachtingen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties