Na jaren wachten is het eindelijk zo ver. Fallout 4 krijgt een ‘next-gen’ upgrade. Wat heeft Bethesda Game Studios voor de spelers in petto?

De update lijkt samen te vallen met de zojuist verschenen tv-serie op Amazon Prime. Eentje die het best waard is om te bekijken.

Laat ik beginnen met het goede nieuws. De geplande update is gratis. Spelers die in bezit zijn van Fallout 4 kunnen vanaf 25 april 2024 terugkeren naar de Commonwealth. Daar mogen zij in Bethesda’s open wereld verbeterde stabiliteit en prestaties verwachten. Spelers op de Xbox Series X|S zullen Fallout 4 kunnen spelen in performance of quality mode.

Deze gratis upgrade voor Xbox Series X|S omvat native applicaties voor de nieuwe consoles. De update van de game zal in 60 FPS te spelen zijn en ook de resolutie krijgt een flinke boost.

Naast de verbeterde prestaties zullen er ook stabiliteitsverbeteringen en fixes toegevoegd worden om de algehele gameplay-ervaring te verbeteren. Ook kunnen spelers met nieuwe content aan de slag. The Eclave keert namelijk terug naar de Commonwealth en spelers kunnen hierdoor een nieuwe missie aangaan, namelijk “Echoes of the Past”.

Tot slot worden er ook nieuwe wapens en outfits toegevoegd, waaronder de Enclave Armor Skins, Tesla Cannon, Hellfire Power Armor en meer.

Al met al een redelijk mooie upgrade voor een game die inmiddels bijna 9 jaar oud is. De Xbox Series X|S upgrade van Fallout 4 is vanaf 25 april 2024 te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties