Ongeveer een maand geleden startte de Deense gamedeveloper een uniek project op. Het liet hun fans kiezen welke game zij moesten ontwikkelen. Project Knoxville is uiteindelijk als winnaar uit de bus gekomen, dus Ellen heeft geluk met haar voorkeur destijds.

Project Knoxville is een third-person, multiplayer actiegame, geïnspireerd op films als ‘The Running Man’ en ‘The Hunger Games’. In de game zal het de bedoeling zijn dat je samenwerkt met andere spelers, maar diezelfde spelers daarna ook meedogenloos vermoordt. Het doel is om te overleven in een soort van uitgebreide arena, die wordt gepresenteerd als een grote show. Het heeft veel gelijkenissen met de bekende ‘Hunger Games’ trilogie.

Press Play is op dit moment hard aan het werken aan een prototype van de game, maar we krijgen wel al een sneak peak in de aankondigingstrailer.

Ook op de officiële site kan je meer info vinden. Op dinsdag 17 september om 14:00 geeft Press Play ons ook een kijkje op de ontwikkeling van de game, in hun wekelijkse Twitch-uitzending.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments