Januari is voorbij, tijd voor februari. Deze maand mogen we, net als anders, weer een stapel nieuwe titels in de Game pass verwelkomen. Welke dat zijn lees je hieronder.

Hoewel er zeven titels bevestigd zijn zweefde er ook ergens nog een afbeelding van Tales of Arise rond. Hier is vooralsnog niks over bekend, maar zou wel een fijne toevoeging zijn. Wellicht dat die later nog aangekondigd wordt. Voor nu moeten we het met onderstaande games doen.

Train Sim World 4 (Cloud, Console, PC) – 7 februari

Treinfanaten kunnen zich verheugen op Train Sim World 4 waarin je diverse verschillende treinen op verschillende routes mag besturen. Van trainingscentrum tot de echte spoorwegen.

Madden 24 (Console, PC) – 8 februari

In Madden 24 duiken we de wereld van het American Football in. Kies je NFL team en word kampioen.

Resident Evil 3 (Cloud, Console, PC) – 13 februari

In deze remake volgen we STARS-lid Jill Valentine. Na haar ontsnapping uit het Spencer Mansion dat vol zat met door het T-Virus geinfecteerde zombies is het virus nu ook in Raccoon City aangekomen. Jill moet zien te ontsnappen uit de stad, maar dat wordt haar niet makkelijk gemaakt. Onder andere vanwege het enorme monster dat haar achtervolgt. Lukt het jou om te ontsnappen?

A Little to the Left (Cloud, Console, PC) – 14 februari

A Little to the Left is een puzzelspel waarin je voorwerpen sorteert, stapelt, organiseert en mooie indelingen maakt, terwijl je alert blijft op een ondeugende kat die graag alles in de war gooit.

Bloodstained: Ritual of the Night (Cloud, Console, PC) – 14 februari

Bloodstained: Ritual of the Night heeft eerder in Game Pass gezeten en keert dus weer terug. Het is een side-scrolling action RPG waarin je speelt met Miriam, een wees wiens lichaam dankzij een vloek langzaam in kristal verandert. Aan jou de taak om de alchemist verantwoordelijk voor de vloek op te sporen en te verslaan om jezelf te redden.

PlateUp! (Cloud, Console, PC) – 15 februari

Kook en serveer je gerechten, ontwerp en decoreer je restaurants en breid je culinaire koninkrijk uit met nieuwe gerechten en vaardigheden in een procedureel gegenereerde wereld.

Return to Grace (Cloud, Console, PC) – 20 februari

In dit first person avontuur speel je als een ruimte-archeoloog die net de laatste rustplaats van de oeroude A.I.-god Grace heeft ontdekt. Samen met diverse A.I.-persoonlijkheden ga je op onderzoek om te ontdekken waarom Grace al die jaren terug is uitgezet.

En dit verdwijnt er

Om ruimte te maken moeten er uiteraard ook weer wat titels verdwijnen. Vanaf 15 februari verdwijnen de volgende titels:

  • Galactic Civilizations III (PC)
  • Opus: Echo of Starsong (Cloud, Console, PC)

Mocht je die dus nog aan het spelen zijn dan is het opschieten geblazen.

Wat vinden we? Goede toevoegingen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties