FromSoftware’s nieuwste game Armored Core VI toont voor het eerst gameplaybeelden

ARMORED CORE™ VI FIRES OF RUBICON™, de nieuwste high-octane actiegame van FromSoftware en Bandai Namco Europe komt op 25 augustus wereldwijd uit. Hoogste tijd dus om alvast wat gameplaybeelden voorgeschoteld te krijgen. Kijk je mee?

In bovenstaande gameplay trailer komen we meer over de nieuwe Amored Core te weten. Een mysterieuze nieuwe stof genaamd “Coral” wordt ontdekt op de afgelegen planeet, Rubicon 3. Als energiebron werd verwacht dat deze stof de technologische en communicatiemogelijkheden van de mensheid drastisch zou verbeteren. In plaats daarvan veroorzaakte het een catastrofe die de planeet en de omringende sterren overspoelde in vlammen en stormen, en een Burning Star System vormde. Bijna een halve eeuw later is Coral weer opgedoken op Rubicon 3, een planeet die nu besmet en afgesloten is door de ramp. Buitenaardse bedrijven en verzetsgroepen vechten om de controle over de stof. Als speler infiltreer je in Rubicon als een onafhankelijke huurling en kom je in een strijd om de stof met de corporaties en andere facties.

Gameplay

ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON is voorzien van zeer mobiele en zeer aanpasbare mecha’s en plaatst spelers in snelle gevechten, waarbij ze volledig gebruik kunnen maken van offensieve en defensieve manoeuvres op zowel land als in de lucht om vijanden te verslaan. Om de meest succesvolle en winstgevende huurling op Rubicon 3 te worden, moeten spelers snel veranderende gevechtsafstanden beheersen.

ARMORED CORE™ VI FIRES OF RUBICON™ komt op 25 augustus 2023 naar de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties