Op 21 juni 2024 brengt FromSoftware de Shadow of the Erdtree-DLC uit. Wat mogen spelers eigenlijk van deze uitbreiding verwachten.

We zagen gisteren de eerste gameplaybeelden van Shadow of the Erdtree. Op basis van de eerste beelden was al wel duidelijk dat het een grote uitbreiding betreft. FromSoftware vraagt er met 40 euro ook een flink bedrag voor. In een interview met Eurogamer wordt duidelijker wat spelers te wachten staat.

Hidetaka Miyazaki laat weten de de Shadow of the Erdtree-DLC de grootste uitbreiding is die FromSoftware ooit heeft gemaakt. Het speelt zich af in een nieuw gebied van een nieuwe kaart, met vergelijkbare structuur als het originele spel met lange velden, kerkers en dungeons. qua omvang moet de nieuwe map groter zijn dan Limgrave en nog levendiger aanvoelen.

in Shadow of the Erdtree mogen spelers het opnemen tegen 10 nieuwe bosses. Ook zijn er veel nieuwe wapens, uitrusting en vaardigheden om te vinden. Er zijn ook acht nieuwe wapencategorieën toegevoegd. De DLC volgt het verhaal van Miquella, de broer van Malenia. Er is ook sprake van het Realm of Shadow, dat toegankelijk is via een verdorde arm.

In het interview met Eurogamer gaat Miyazaki ook in op de samenwerking met George R. Martin. De Game of Thrones-auteur heeft geen nieuw materiaal geleverd voor deze DLC. Shadow of the Erdtree is gebaseerd op een deel van de oorspronkelijke mythologie die hij voor het basisspel heeft geschreven.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree is vanaf 21 juni 2024 te spelen op de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties