De kerstdagen komen er aan en dat merk je. Alles is weer versierd in Nederland en dat betekent natuurlijk dat onze games niet mogen achterblijven. Daarom is in Fortnite het traditionele Winterfest 2023 weer begonnen!

In Winterfest hult de wereld van Fortnite zich jaarlijks in kerstsferen en krijgen we leuke cadeautjes die variëren van een skin tot aan een dansje. Zo was er vorig jaar de cabin waarmee je iedere dag in de stijl van een adventskalender een cadeautje mocht openmaken. Helaas heeft Epic laten weten dat deze fan favorite dit jaar is komen te vervallen. Maar geen nood, want spelers kunnen alsnog weer toffe beloningen verdienen en dat doe je al door gewoon in te loggen in de game!

Daarnaast zijn er weer quests te behalen om extra xp te verdienen. De Fortnite Store staat ondertussen weer vol met kerst outfits. Hierin maakt ook oudgediende Krampus weer zijn opwachting. En hadden we je al verteld dat je elkaar in de game met sneeuwballen kunt bekogelen? Ben je nu benieuwd geworden, ga dan gauw aan de slag. Fortnite Winterfest is namelijk vanaf vandaag beschikbaar en is te spelen tot 2 januari.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties