Stumble Guys nu in Open Beta op Xbox te spelen

De populaire mobiele game is nu ook op console te spelen

Op de mobiele devices is Stumble Guys enorm populaire. De mobiele game is vanaf vandaag ook op de Xbox te spelen. In een nieuwe trailer zien we de game aangekondigd worden. Kijk je mee?

Speel als een van de eersten op Xbox en struikel naar de overwinning in deze leuke multiplayer-battle royale in knock-outvorm! Ben je er klaar voor om deze waanzinnige chaos te betreden? Rennen, struikelen, vallen, springen en winnen was nog nooit zo leuk!

Stumble Guys kun je met maximaal 32 spelers spelen. In Stumble Guys vecht je een weg door knock-outrondes van races, survival-eliminatie en teamspellen in verschillende kaarten, levels en speltypen. Overleef de leuke multiplayerchaos en haal de finish vóór je vrienden om je te kwalificeren voor de volgende ronde. Verdien leuke beloningen en sterren terwijl je blijft spelen en winnen in Stumble Guys! Personaliseer de door jou gekozen Stumbler met speciale emotes, animaties en voetstappen. Laat je unieke stijl en persoonlijkheid zien terwijl je je een weg naar de overwinning struikelt.

In bovenstaande trailer kun je de eerste beelden van Stumble Guys op de Xbox bekijken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties