We wisten inmiddels al dat de mods voor Fallout 4 beschikbaar zouden worden voor de consoles en nog beter, dat de Xbox One spelers hier als eerste mee aan de slag kunnen. Dat de mods al zo snel zouden komen, dat wisten wij nog niet!

Met een tweet van het officiële Bethesda account is er inmiddels bekend gemaakt dat de mods zéér goed worden ontvangen op de PC, met meer dan 1 miljoen beschikbare Fallout 4 mods kunnen we het wel een succes noemen. Daarnaast werd er ook direct aangekondigd dat geselecteerde Xbox One spelers, na de release van de DLC Far Harbor, aan de slag kunnen gaan met de mods.

Zoals je kunt lezen is het spelen met mods nog even behouden voor geselecteerde Xbox One spelers, namelijk de spelers die in de gesloten beta zitten. Aanmelden kan nog steeds, dat kan via de volgende link: https://account.bethesda.net/en/settings/beta. Mocht je je willen inschrijven moet je eerst een Bethesda account aanmaken, daarna spreekt het inschrijven voor zich. Je moet wel weten wat het hoogste level is dat je hebt behaald met Fallout 4, mocht je géén idee meer hebben wat dat is (zoals ik bijvoorbeeld) kun je dat makkelijk opzoeken via de Xbox One Smartglass app.

Ik heb me direct ingeschreven, zeker aangezien ik als leek nog nooit heb gespeeld met mods lijkt dit me wel een hele bijzondere ervaring! Want ik kan me al die foto’s van Skyrim met mods nog goed voor de geest halen en dat is wel een nerdgasm waardig.
De Fallout 4 DLC Far Harbor komt volgende week donderdag, 19 mei uit. Spelers die in de gesloten beta voor de Xbox One mods zitten zullen vanzelf bericht krijgen van Bethesda wanneer zij aan de slag kunnen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments