Als geschiedenis docent gebruik ik de Assassin’s Creed games regelmatig. Ik laat aan mijn leerlingen zien hoe het leven was in de tijd van de Renaissance en hoe Griekse en Romeinse samenlevingen samen zijn gekomen. Het enige nadeel hieraan is dat het er niet geweldig uitziet, omdat de graphics toch wel gedateerd zijn. Volgens een bron uit Korea blijkt hier echter verandering in te komen.

Hoe tof zou het zijn! Alle avonturen van Ezio Auditore herbeleven in een geweldige remaster collectie voor de Xbox One. Volgens de Korean Game Rating Board behoort dit zeker tot een mogelijkheid. De Korean Game Rating Board is namelijk de Koreaanse versie van PEGI en zij beoordelen dus voor welke leeftijden een spel geschikt is. Uit de screenshot blijkt dat zij een rating hebben vastgeplakt op de titel Assassin’s Creed: Ezio Collection en dat verwijst natuurlijk waarschijnlijk naar alle AC games waar Ezio Auditore in is voorgekomen.

Kunnen we dan binnenkort weer spelen met Ezio?
Kunnen we dan binnenkort weer spelen met Ezio?

Een officiële aankondiging van Ubisoft is er nog niet, maar het ziet er dus naar uit dat deze game er echt gaat komen. Het zou een logische strategie van Ubisoft zijn omdat er dit jaar geen Assassin’s Creed game uitkomt. Door deze collectie uit te brengen blijven spelers toch in de ban van Assassin’s Creed en het zal geld in het laatje opleveren. Daarnaast zullen fans ook blij zijn met deze collectie omdat Assassin’s Creed 2, Brotherhood en Revelations toch de beste Assassin’s Creed games zijn in de serie.

Zien we dit prachtige uitzicht straks terug in 1080P?
Zien we dit prachtige uitzicht straks terug in 1080P?

Ik ben als geschiedenis docent behoorlijk blij geworden van dit nieuws en ik hoop dat ik het komend schooljaar mijn leerlingen Rome en Venetië kan laten zien met betere graphics. Ubisoft, stel mij niet teleur en kondig die collectie aan.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments