Epic Games en Disney kondigen samenwerking aan in Fortnite

Fortnite blijft innoveren en verrassen met nieuwe werelden en content en dat is ook Disney niet ontgaan. Epic Games en Disney hebben namelijk aangekondigd te gaan samenwerken.

Epic liet vandaag door middel van een trailer op het officiële Fortnite kanaal weten met Disney te werken aan een nieuwe wereld waarin het universum van Disney en Fortnite samenkomen. Hierin mogen fans in ieder geval de werelden van Star Wars, Pixar, Marvel en Disney verwachten. Spelers kunnen hierin hun eigen game bouwen met behulp van content, characters en verhaallijnen. Daarnaast zal deze wereld een eigen shop bevatten.

Volgens Disney CEO Robert A. Iger moet deze samenwerking er voor zorgen dat het Disney merk met Fortnite gaat zorgen voor een nieuwe, dynamische game en entertainment wereld. Daarnaast laat Disney weten maar liefst 1.5 miljard dollar te investeren in aandelen in Epic Games.

Epic wist eerder dit jaar al te wederom te verrassen met Fortnite. Zo werd er een complete wereld in samenwerking met LEGO gecreëerd, werd een nieuwe game mode gebaseerd op Rocket League gelanceerd en konden spelers hun eigen muziek maken. Wanneer deze sprookjesachtige Disney wereld uit gaat komen is voor nu nog onbekend. Het mag echter duidelijk zijn dat de wereld van Fortnite een flinke, innovatieve uitbreiding gaat krijgen! Kijken jullie hier al naar uit?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties