Endgame event ‘The Abattoir of Zir’ in Diablo IV uitgelegd

Binnenkort kunnen spelers The Abattoir of Zir in Diablo IV spelen. Wat is het en hoe werkt het?

In bovenstaande video wordt uitgelegd wat we van The Abattoir of Zir mogen verwachten en hoe de Malignant Rings in dit event gebruikt kunnen worden.

De Abattoir of Zir is een eindspel evenement dat erg uitdagend is voor spelers. Om het event te kunnen spelen moeten spelers bij de Occultist een Bloodforged Sigil maken. Hiermee krijgen spelers toegang tot een bloedportaal dat leidt naar de Abattoir, een slachthuis vol vijanden. Het voltooien van de Abattoir levert een krachtige Tear of Blood glyph en een hoger tier Bloodforged Sigil op.

Malignant Rings

De Malignant Rings zijn vijf speciale ringen die ieder een speciale kracht bezitten passend bij de class waarmee je speelt. Deze zijn gebaseerd op de krachten van de Season of the Malignant, maar dan aangepast aan het huidige spel. Ze zijn verkrijgbaar na het bereiken van World Tier 3 en kunnen worden gevonden door Varshan te doden. Ze geven spelers extra mogelijkheden en effecten.

De Malignant Rings worden aan update ‘version 1.2.2’ toegevoegd en wordt op 7 november 2023 beschikbaar gesteld. De ‘The Abbatoir of Zir’-update is vanaf 5 december 2023 te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties