Dat moment dat je hoop nog sneller wegvaagt dan het levensbalkje van Domingo in een multiplayer spel. Dat moment heb ik nu met mijn hoop op Skate 4. 

Lang verhaal kort, EA zegt (vrij vertaald): ”Pech jongens, Skate 4 is niet in ontwikkeling, de pot op met jullie ‘Make EA Skate again’, steek die leuze maar lekker in je reet’. Ok, dat is de vertaling van EA’s woorden naar mijn gevoel. EA’s CEO Andrew Wilson heeft duidelijk gemaakt dat ze op dit moment niet bezig zijn met Skate 4. We waren natuurlijk allemaal gehyped nadat de community manager van EA een tweet postte met ”#skate4”.

Potverdriedubbeltjes

Wat een doerak! Ons zomaar even hypen met een dooie mus (dat moet een nieuwe uitdrukking worden in de Nederlandse taal). Ach, wie weet was het een manier om te kijken hoe Skate 4 nog leeft in de community. Misschien ziet EA alsnog in dat Skate 4 wordt gevraagd door de fans. Maar ja, we spreken hier ook van een ”vocal minority” waar veel geschreeuw van een kleine groep komt en die groep zal niet genoeg omzet genereren voor EA.

My hope will go on… maar ik wil niet dat het net zo hard zinkt als de Titanic.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments