Diablo IV Season of the Construct nu live

Blizzard heeft haar nieuwste seizoen van Diablo IV gelanceerd. Wat mogen spelers verwachten?

Wat worden we toch goed verwend door de Xbox Game Studios! De multiplayer content updates vliegen ons om de oren! Ook Season of the Construct is nu live in Diablo IV! In het derde seizoen gaan we op ontdekking uit! Spelers gaan op zoek naar oude technologie die bekend staat als het Loom, lang geleden gemaakt door Zoltun Kulle en Ayuzhan van Caldeum.

De Demon Malphas heeft het Loom namelijk voor ‘snode doeleinden misbruikt’ (je verwacht het niet) en wij als spelers moeten natuurlijk een manier vinden om hem te verslaan. In jouw missie wordt je vergezeld door de nieuwe seizoensrobotische Seneschal Companion. Jouw companion kan worden aangepast met magische Governing- en Tuning Stones, uiteraard geheel naar eigen speelstijl aan te passen. Samen kun je ook Vaults gaan verkennen, die vol Hazards zitten maar uiteraard zeer rewarding zijn.

De Gauntlet komt er aan in Season of the Construct, waarin spelers in een wekelijks roterende dungeon kunnen strijden om de toppositie in het klassement. Het nieuwe seizoen bevat ook verschillende updates voor de quality-of-life, waaronder Helltides die elk uur actief zijn, een extra Stash-tabblad, verbeteringen voor het opnieuw toewijzen van je skill tree, updates voor de UI bij het handelen in goud en nog veel meer.

Kortom, hoogste tijd om weer Diablo IV in te duiken. Wie doet er mee?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties