Terwijl de eerste veelbelovende beelden van de nieuwe PES al voorbij zijn gekomen, wachten alle FIFA fans en haters op de demo van de nieuwe versie. Morgen komt hij uit en wat zit er allemaal in?

Update 12-9

Morgen komt hij dan eindelijk uit, de demo van FIFA 17 waarmee je alvast kan kijken of je deze nieuwe versie iets vindt. De demo bevat 12 teams namelijk Real Madrid, Inter Milan, Juventus, Paris St Germain, Lyon, Seattle Sounders, Bayern Munchen, Tigres UANL, Chelsea, Manchester United, Manchester City en voor het eerst het Japanse Gamba Osaka.

Ook zit er al een stukje van het verhaal The Journey in die je als Alex Hunter kan spelen en waarbij je toetreedt tot Manchester United. De drie stadions in de game zijn CenturyLink (Seattle), Stamford Bridge (Chelsea) en Suita City (Gamba Osaka).

The Journey

Dus hou de store goed in de gaten en download hem zodra hij daar klaar staat. We horen heel graag van je of je verbeteringen ziet of niet.


Origineel bericht

Een exacte datum hebben we nog niet gekregen maar er is ons al verzekerd door de lead producer van FIFA 17 Garreth Reeder dat hij zeker op dinsdag 13 september te spelen zal zijn. Daar blijft het nieuws wel bij want hij mocht verder niets meer laten weten. Tijdens de Gamescom was er met Madrid, Manchester United, Chelsea, Olympique Lyonnais, Paris Saint-Germain, Seattle Sounders, Tigres UANL, FC Bayern Monaco, Gamba Osaka, Inter en Juventus te spelen. De kans is dus groot dat deze teams ook in de demo zullen zitten.

FIFA 17 event in Amsterdam

fifa17event

Een week voor de officiële release zal er een FIFA 17 Xperience plaats vinden in de Kalverstraat in Amsterdam. Daar kan je de game op de nieuwe Xbox One S gaan spelen. Samen met Microsoft en Bol kan je elf dagen lang met de game aan de gang. Van 22 september tot en met 2 oktober kan je terecht in de Kalverstraat 101 waar de Store for Brands is gevestigd. Er is een spelerstunnel, een kleedkamer en een tribune die allemaal in teken van ‘The Journey’ staan, de verhaallijn van FIFA 17. Bezoekers maken kans op unieke prijzen.

Wil je meer weten over dit event, hou dan de FIFA 17 Xperience Facebook pagina in de gaten. Vanaf 22 september ligt FIFA 17 in de winkel.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments