Unicorn Overlord brengt gratis Demo in aanloop naar release

Uitgever Atlus heeft samen met ontwikkelaar Vanillaware een demo uitgebracht voor hun langverwachte tactische RPG, Unicorn Overlord.

De demo is nu op de Xbox Series X|S en biedt spelers een voorproefje van het avontuur dat op 8 maart 2024 officieel wordt gelanceerd.

Unicorn Overlord belooft een meeslepende ervaring, waarbij spelers zich kunnen onderdompelen in de betoverende wereld van fantasie en strategie. Spelers kunnen een deel van de wereld verkennen en leren alvast enkele personages kennen. Ook kunnen spelers alvast een beetje experimenteren met de unieke vaardigheden van de verschillende personages.

De eerste indrukken met het spelen van de demo stellen zeker niet teleur. Vanillaware staat bekend om zijn visueel verbluffende games, en Unicorn Overlord is daarop geen uitzondering. De kleurrijke omgevingen en gedetailleerde personages komen goed uit de verf.

Of de demo ook al echt een goede indruk geeft van het verhaal en politieke conflicten is moeilijk te zeggen. De game belooft een sterk verhaalgedreven game, waarbij keuzes die spelers maken flinke consequenties kunnen hebben. Dat aspect van de gameplay zal wellicht in de demo nog niet helemaal duidelijk worden, maar voor spelers die een eerste indruk willen vormen zal de demo zeker een mooie toevoeging zijn.

Progressie die spelers in de demo maken wordt opgeslagen en meegenomen naar de game, zodra deze op 8 maart 2024 in de schappen ligt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties