Destiny 2 en alle uitbreiding naar Xbox Game Pass – tijd om in te stappen?

Wilde je een reden om Destiny 2 te proberen? Dan heb je die nu gekregen via de Xbox Game Pass want je krijgt de game plus alle uitbreidingen later dit jaar!

Toen Destiny 2 uit kwam, gingen veel spelers weer aan de slag met de franchise. Een groot deel haakte echter ook vrij ‘snel’ weer af, namelijk na een maand of twee al (dat is snel voor een MMO). De end-game was niet goed genoeg en men moest te lang wachten op de expansion packs. De uitbreidingen die vervolgens zijn uitgebracht zijn goed ontvangen bij de fans en dat werd beter en beter qua kwaliteit van de content. Nu komt er een nieuwe uitbreiding later dit jaar, Beyond Light, maar wat nog veel mooier nieuws is, is dat deze game plus uitbreidingen compleet naar de Xbox Game Pass komt. Mensen die de game nog niet hadden, kunnen nu dus mooi aan de slag! Omdat je nu alle uitbreiding er bij krijgt, duurt het wel even voordat je door alle quests heen bent.

Wat we verder ook nog in de trailer zien is dat Destiny 2 een upgrade zal krijgen voor de Xbox Series X zodat de game optimaal gebruik maakt van de kracht. Beyond Light komt 10 november uit, in dezelfde periode als de Xbox Series X. Heb je een game pass? Dan kan je meteen aan de slag.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments