Twee grote slechteriken gehad, nog eentje te gaan. Joseph: Collapse, de laatste betaalde DLC voor Far Cry verschijnt volgende week, op 8 februari om precies te zijn.

De DLC van Far Cry 6 focust zich zoals gezegd op de bad guys uit voorgaande delen. In Vaas: Insanity werd een verhaal rond Vaas Montenegro uit Far Cry 3 verteld en in Pagan: Control lag de focus op Pagan Min uit Far Cry 4. Nu is het de beurt aan Joseph Seed uit Far Cry 5.

Net als zijn twee voorgangers wordt Joseph: Collapse een op roguelikes geïnspireerde episode, maar ditmaal speelt het zich af in een verwrongen versie van Hope County, Montana. Ubisoft zegt zelf dat dit een unieke kans gaat zijn om een kijkje te nemen in de gekwelde geest van Joseph Seed die het moet opnemen tegen voormalige volgelingen nadat zijn geloof is ingestort en het uiteindelijk zelfs op moet nemen tegen zijn familie om zijn innerlijke demonen te verslaan.

Ook deze DLC kan in co-op doorlopen worden en dankzij de Buddy Pass kan iedereen die de DLC gekocht heeft een vriend of vriendin uitnodigen om mee te doen, zelfs als die vriend of vriendin de DLC zelf niet heeft aangeschaft. Voor wie een Season Pass heeft, die bij de Gold, Ultimate en Collector’s Edition zat, is de DLC gratis.

Reden genoeg om Far Cry 6 nog eens op te starten?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments