De nieuwe Guilds in Sea of Thieves uitgelegd

Op donderdag 19 oktober 2023 lanceren de ontwikkelaars van Sea of Thieves hun 10e seizoen. In het nieuwe seizoen maken spelers kennis met Guilds. Wat mag je van de Guilds verwachten? In een video leggen de ontwikkelaars het uit!

Guilds zijn een nieuwe manier om met vrienden in Sea of Thieves te spelen. Het is een collectief van maximaal 24 piraten die samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken en beloningen te verdienen. Spelers kunnen hun eigen Guild oprichten als ze een schip hebben, of ze kunnen worden uitgenodigd om deel te nemen aan een bestaande guild.

Guilds hebben een naam, motto en embleem. Spelers kunnen lid worden van maximaal 3 Guilds als lid of eigenaar. Als je eigenaar bent van een schip, kun je je eigen Guild oprichten. Als je geen schip hebt, moet je worden uitgenodigd om deel te nemen aan een bestaande Guild. Als je wilt, kun je andere Guild-leden toestemming geven om je schip te gebruiken wanneer je het niet gebruikt. Alles wat op jouw schip wordt gedaan, telt mee voor de mijlpalen van het schip alsof je erop speelt. Je kunt zien wie er online is en of er een open plek is op het schip van je Guild-leden.

Hoe zullen we vanuit XBNL onze Sea of Thieves-Guild gaan noemen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Je kunt de Guild Emissary-vlag hijsen bij de Sovereign’s tent. Elke schat die aan hen wordt verkocht, verhoogt de waarde van de Guild Emissary (vergelijkbaar met facties). Dit brengt nieuwe periodieke beloningen met zich mee, waaronder geanimeerde schilderijen als scheepsdecoraties. Guild-schepen kunnen een onderscheiding verdienen voor elke 100 niveaus van reputatie die ze voltooien. Dit wordt weergegeven als speciaal visueel element op elk guild-schip.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties