Crime Boss: Rockay City vanaf vandaag te spelen!

Begin dit jaar zagen we Crime Boss: Rockay City op de PC verschijnen. Vanaf vandaag kunnen we de game ook op de Xbox Series X|S spelen. Ga jij de game spelen?

Om eerlijk te zijn verwacht ik er vrij weinig van, de release van Crime Boss: Rockay City. Hoewel de setting van de game en de cast die aan de game gewerkt heeft veelbelovend is, ben ik persoonlijk weinig onder de indruk bovenstaande launch trailer. Ook beelden die we eerder voorbij zagen komen zijn er weinig spectaculair uit.

Crime Boss: Rockay City is een georganiseerde misdaadgame die first-person shooter-actie met territoriumoorlogen combineert. De game kun je alleen of samen met vrienden (2 – 4 player co-op) spelen. De game kent een aantal verschillende spelmodi:

  • Crime Time-modus biedt kleinere overvallen die spelers alleen of met bots kunnen aanpakken voor snelle beloningen, terwijl complexere opdrachten als contracten kunnen worden geplaatst.
  • De Baker’s Battle-campagne heeft Michael Madsen als Travis Baker, een meedogenloos personage dat de onderwereld van Rockay City wil veroveren terwijl hij de vasthoudende Sheriff Norris (gespeeld door Chuck Norris zelf!) ontwijkt.
  • Ten slotte biedt de Urban Legends-modus zes mini-campagnes die in moeilijkheidsgraad toenemen naarmate je verder komt.

Crime Boss: Rockay City is vanaf vandaag op de Xbox Series X|S te spelen. De game is direct al in de aanbieding. Voor €31,99 kun je hem vanavond nog spelen. Enjoy!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties