Wat dit precies gaat worden, dat weten we nog niet. Wat we wel weten is dat er een bende aan bekende gezichten aan de game meedoet.

505 Games en ontwikkelaar INGAME STUDIOS kondigen met trots de releasedata voor de consoles aan van Crime Boss: Rockay City, de live-shooter voor georganiseerde misdaad die actiesetups, wijk-oorlogen en over-the-top terugblikken naar misdaadfilms uit de jaren 90 combineert. De game verschijnt op 15 juni digitaal en op 5 september in fysieke vorm (de fysieke versie bevat ook het eerste wapenpakket).

Hollywood-grootheden als Michael Madsen, Chuck Norris, Danny Trejo, Kim Basinger, Danny Glover, Michael Rooker, Damion Poiter en Vanilla Ice spelen de hoofdrol. In Crime Boss: Rockay City gaat hoofdrolspeler Travis Baker (Michael Madsen), tegen alle kansen in, de strijd aan om de koning van de criminele onderwereld te worden. Speel elke missie in je eigen speelstijl om de doelstellingen te halen en Rockay City één wijk per keer over te nemen, of stel je team samen in twee coöp-speltypen waarin de inzet hoog is, maar de beloningen hoger.

De console-release is nog maar het begin. We hebben zoveel gepland voor 2023 en daarnaCrime Boss: Rockay City is met het grootste plezier tot leven gekomen en sinds de EPIC-release hebben we de game verder ontwikkeld en bijgewerkt, zodat we de nieuwste versie naar consolespelers kunnen brengen. We zijn zo enthousiast over de toekomst van Crime Boss

aldus Jarek Kolář, Development Director bij INGAME STUDIOS,
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties