Crackdown 3 volgens ome Phil nog steeds niet klaar.

Een game uitstellen is meestal een goed iets, zo kan de studio nog even wat oneffenheden wegpoetsen en een beter eindresultaat neerzetten. Zou dit voor Crackdown betekenen dat het de game van de eeuw wordt? 

De ontwikkeling van Crackdown 3 ging nou niet bepaald soepel. Aangekondigd in 2014 met een releasedatum in 2016 die natuurlijk, achteraf gezien, never nooit gehaald zou worden. Vervolgens is de game meerdere malen uitgesteld, wat leidde tot waanzin bij de fans van de serie. Gelukkig kwam Microsoft eerder dit jaar met de verlossende woorden. Crackdown 3 komt op 26 februari 2019 echt uit! Toch?

Zoals ik al eerder zei: meestal wordt een game uitgesteld zodat het eindresultaat beter uit de verf komt. Lijkt me overigens redelijk logisch, toch? Of dat bij Crackdown 3 straks ook het geval is is overigens nog maar net de vraag. Althans, dat is waar de fans aan twijfelen. Als we Phil Spencer moeten geloven gaat  het namelijk goed met de ontwikkeling van de game. Hij mocht, laat hij via Twitter weten, de volledige build spelen en dat was een succes. De studio heeft nog wel wat werk te doen, maar Phil is blij.

 

De game wordt verwacht op 26 februari 2019 en als we de geruchten moeten geloven is dit een ultimatum. Van de roddelkaboutertjes hebben we namelijk vernomen dat Microsoft de game niet nog een keer gaat uitstellen, typisch gevalletje van alles of niets dus? Ik moet heel eerlijk zeggen dat het mij, door alle grote titels die eraan komen, niet zoveel meer uit maakt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments