Nee, Sea of Thieves is niet jarig. Maar de game heeft wel een behoorlijke grote mijlpaal gehaald.

Op 19 oktober werd door de ontwikkelaar van Sea of Thieves (Rare) aangekondigd dat de game maar liefst 25 miljoen spelers heeft weten aan te trekken. Dat zijn geen actieve spelers maar het totaal aantal spelers dat ooit Sea of Thieves heeft gespeeld. Om dit te vieren krijgt iedereen die inlogt tussen 19 en 26 oktober, zo’n 25 duizend gold en 25 doubloons. Er is zelfs 1 speler die gewoon random 25 miljoen gold krijgt als een soort loterij winst (ik hoop niet dat ik het ben want je kan toch niks boeiends met je goud).

Sea of Thieves is natuurlijk hartstikke lekker bezig vanaf de launch. Er zijn inmiddels vier seizoenen boordevol nieuwe content. De grootste update was seizoen 3 met A Pirate’s Life waarbij er een gigantisch goede cross-over was gemaakt met Disney’s Pirates of the Caribbean. Er zijn toen vijf nieuwe Tall Tales toegevoegd. Een Tall Tale in Sea of Thieves is een verhalend stuk content waarbij je met je piratenvrienden allerlei puzzels moet oplossen en rond mag gaan varen.

Afbeelding
Dit wordt in ons Discord kanaal gedeeld. Wil je ook deze schatten? Join gerust.

Je kunt Sea of Thieves sowieso spelen als je de Xbox Game Pass hebt, zowel op Xbox als pc. Wellicht raak je dan net zo verslaafd als de Sea of Thieves groep uit ons Discord kanaal. Ben je bang dat je alleen begint in Sea of Thieves? Dan is dat zeker niet nodig. Join gewoon lekker ons Discord kanaal en vraag of er een paar mede piraten met jou mee varen.

Benieuwd hoe wij Sea of Thieves spelen? Well…

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments