Spelers van de hardcore mode in Infinite Warfare waren vannacht in paniek. Was iedereen nu in één nacht bizar goed geworden, of lag het toch echt aan hun skills? Gelukkig was dat allebei niet het geval, er is namelijk een flinke bug in een nieuw wapen.

De Proteus sniper rifle

Gisteren zijn bij patch 1.17 weer wat bug fixes gedaan en ook zijn er nieuwe wapens toegevoegd. Waaronder ook de Proteus sniper rifle, een leuk stukje techniek die niet helemaal werkt zoals het hoort.

In de hardcore mode hoef je met deze sniper namelijk niet meer te richten. Rennen en schieten is voldoende om al jouw tegenstanders om te leggen. Er wordt dus automatisch gericht door het wapen en dat is natuurlijk niet helemaal eerlijk.

Schreeuw om hulp

Op verschillende fora brak de hel gelijk los. Want hoe kon dit in godsnaam gebeuren? Bij veel spelers was hun k/d al verpest voordat ze er erg in hadden. Aan de Prometeus is niet te ontsnappen! Er was nog even sprake van pay-to-win, want een hoop mensen dachten dat dit wapen gekocht moest worden. Dan zouden de rapen natuurlijk helemaal gaar zijn.

Gelukkig kwam Infinity Ward al behoorlijk snel met een reactie. Dit was toch écht niet de bedoeling en er wordt zo snel mogelijk wat aan gedaan.

Probeer de sniper dus vooral nog even uit nu het nog kan, grote kans dat de bug morgen weer verholpen zal zijn. Daarnaast zul je in de hardcore mode ook wel moeten, als je niet gelijk dood wilt gaan natuurlijk. Want bijna alle spelers zijn gespot met de nieuwe sniper, dus om te overleven heb je niet erg veel keus.

Heb jij de Prometeus al geprobeerd?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments