Anthem is nog niet wat hij wezen moet. Ook onze review liet veel teleurstelling zien. Vandaag gooien ze een grote patch online. Hopelijk lost dat wat problemen op.

Bioware gaat een grote patch neergooien. Hij wordt tussen 12 en 2 uur vandaag live gegooid. Patch 1.0.3 haalt de respawn beperkingen weg, verandert de manier waarop loot werkt, pakt crashes aan en verbetert de audio.

Om wat meer details te geven over deze patch. Op dit moment zijn de respawn timers gebaseerd op de activiteit waarin je bezig bent. Zo hebben Crit-Path, Agent missies en andere endgame missies nu een respawn timer van 10 seconden. Strongholds, Legendary Contracts en dit soort endgame missies krijgen een timer van 30 seconden.

In het loot systeem zullen er voor spelers vanaf level 30 geen witte en groene drops meer neergegooid worden. Verder hopen ze dat de crashes en connectieproblemen nu gefikst zijn.

Spelers kunnen nu ook een expedition openen vanaf elke plek in de launch bay en Fort Tarsis. De Colussus kan nu een shield charge gebruiken om door breekbare objecten heen te breken.

Verder heeft Bioware een aantal problemen onder de loep genomen om deze in de volgende patch te fixen, waaronder challenges die niet geregistreerd worden, visuele effecten op de javelin thrusters die niet lekker werken als het stormt in de game.

Problemen zoals de level 1 rifle die krachtiger is dan het beste wapen in de game en de shutdown van PS4 consoles worden in de patch van volgende week gefikst.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments