Capcom toont gameplaybeelden van Project Resistance

Er komt een nieuwe Resident Evil aan, maar niet iedereen was overtuigd na het zien van de eerste trailer. Capcom heeft nu beelden vrijgegeven van een volledige match in Project Resistance zodat we een iets beter beeld van de game kunnen gaan vormen.

In de video zien we de beelden van vier spelers tegelijk. Drie beelden zijn van spelers die als Survivor spelen. Zij zullen samen moeten werken om te overleven en de benodigde voorwerpen te vinden waarmee ze kunnen ontsnappen. Het laatste beeld is van de speler die als Mastermind speelt en juist probeert te voorkomen dat de Survivors ontsnappen of het zelfs maar overleven. Hij is degene die allerlei zombies en andere gedrochten op de andere spelers afstuurt.

Capcom lijkt een moeilijke strijd te moeten leveren rondom Resident Evil: Project Resistance. Veel fans zien deze game niet zitten en het aantal duimpjes omhoog onder deze video is behoorlijk lager dan het aantal duimpjes omlaag. Volgens Capcom is het zelfs helemaal niet zeker dat Project Resistance überhaupt gereleased gaat worden. Er zal volgende week een besloten beta gehouden worden en daarna wordt er gekeken naar de reacties en zal er een besluit genomen worden of er doorgegaan wordt met het maken van de game.

Ik snap persoonlijk heel goed dat Capcom iets nieuws wil proberen, maar ik wordt hier persoonlijk ook nog niet heel enthousiast van. Ik vrees dat het hele Resident Evil-sausje gewoon vreemd aan zal gaan voelen in het type game dat Capcom nu met Project Resistance voor ogen heeft.

Wie van jullie wordt hier al wel heel erg blij van?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments