De game van de Nederlandse ontwikkelaar Tomas Sala komt binnenkort uit, zo laat de uitgever vandaag via social media weten! En daar worden we op de redactie natuurlijk erg blij van.

Want de maker van de Falconeer, heeft laten zien een enorm mooie wereld vol avontuur neer te kunnen zetten. In 2020 kwam de game van Sala uit. Een visueel prachtwerk, luidde de conclusie van de XBNL-review. Met het bouwen van de wereld had Sala behoorlijk veel plezier en dus besloot hij er een vervolg aan te geven.

Bulwark: Falconeer Chronicles speelt zich in het Falconeer universum af, maar introduceert qua gameplay een ander soort genre. Geen aerial combat, maar bouwen! Bulwark: Falconeer Chronicles wordt een open wereld bouwgame waarin vrijheid en expressie centraal staan. Spelers kunnen uitgestrekte steden, torens en forten bouwen die als handelsknooppunten fungeren of als verzamelpunten voor veroveringen.

De uitgever laat weten dat Bulwark: Falconeer Chronicles vanaf 26 maart 2024 verkrijgbaar is. Spelers die alvast een kijkje willen nemen kunnen vanaf 30 januari een demo spelen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties