Potjandorie nog eens aan toe zeg. Ja, maar hij was toch… Potjandorie nog eens aan toe. Helemaal niks gratis, ja, heel even. Potjandorie!

Update 17:00 uur

Helaas lieve lezers, uw schrijver is net zo teleurgesteld. Want wat blijkt nu, die hele Borderlands is gratis hype gaat dus echt bijna nergens over. Net, ja net pas want ze zijn weer lekker snel bij Xbox, heeft Major Nelson het bericht de wereld in gestuurd dat de gratis Borderlands bundel die wel allemaal aan het downloaden waren, helemaal niet gratis is. Ja, tijdelijk namelijk van 27 (vandaag dus) tot 30 oktober. Tot dan kan je hem spelen want de game is onderdeel van het  Multiplayer All-Access event.

Dit event is speciaal om niet Gold leden te laten proeven aan het Gold lidmaatschap. Je kan dus tot 30 oktober met al je vrienden multiplayer games samenspelen. Dus helaas, na de 30e zal je Borderlands gewoon weer moeten kopen. Misschien wel even leuk om hem uit te proberen, dat dan weer wel.


Origineel bericht 10:00 uur

Of het een foutje is of dat er bewust voor het weggeven van deze bundel gekozen is, dat blijft nog wat vaag. Maar de Borderlands bundel The Handsome Collection is op dit moment in de Microsoft Store helemaal gratis. We horen ook berichten over een tijdelijke Free to Play actie in het kader van de Free Play Days maar ook dat kunnen we nog niet helemaal verifiëren. De normale (niet ontgrendel) versie kost nog steeds 24 euro in de store dus.

Het vreemde aan dit bestand is dat we hier over een Unlock versie oftewel een ontgrendel versie hebben. Vaak worden die aan de media verstrekt om een game die nog niet uit is te ontgrendelen zodat er al een review gemaakt kan worden. Wat het ook is en hoe het ook zit, better to be safe then sorry, dus klik hem alvast aan.

Borderlands: The Handsome Collection is een compilatie waarin zowel Borderlands 2 als Borderlands: The Pre-Sequel te vinden is inclusief alle uitbreidingen. Dus ga lekker met Handsome Jack op pad en speel deze leuke game. Nu maar hopen dat het foutje niet hersteld gaat worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments