Borderlands 3 en remasters aangekondigd

Borderlands 3 komt eraan. Maar heb je Borderlands in het verleden gemist? Geen nood, ze komen allemaal terug in een pakketje met een strik erom. Deels gratis trouwens voor The Handsome Collection-bezitters.

Tijdens de PAX East 2019 heeft men geremasterde versies van de oude Borderland-games aangekondigd. Borderlands: The Handsome Collection, met daarin Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel, is al even uit maar krijgt nu een gratis UHD update en zal op 4K te spelen zijn op de Xbox One X. Daarnaast komt ook eindelijk de originele Borderlands naar de Xbox One in een GOTY editie en zal het zelfs nieuwe content bevatten. Ook deze heeft Xbox Enhanced graphics inclusief 4K en HDR. Op 3 april komen deze uit.

Borderlands 3

Groter nieuws is de aankondiging van Borderlands 3, die gister al een kleine teaser liet zien. De CEO van Gearbox, Randy Pitchford en de creative director Paul Sage onthulde dit langverwachte vervolg. Gearbox belooft ons al meer dan een miljard guns waaronder eentje met benen. Verder is er nada nieuws, geen releasedatum maar wel dat er 3 april meer nieuws gaat komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments