Het gaat vandaag weer lekker met het nieuws over Halo 5. De game komt immers volgende week uit en dan weet je natuurlijk al dat er vele berichten van tevoren online komen. Nu is er echter een bericht voor mensen die de game digitaal hebben gepre-ordered. 

Via een bericht op Halo Waypoint (van de ontwikkelaar zelf), zien we een waarschuwing. De mensen die Halo 5 vóór 21 september 2015 digitaal hebben gepre-ordered en die NIET Instant On power mode gebruiken, kunnen een ‘verkeerd’ bestand hebben (men noemt het ’the placeholder’, ter display in de store). Je moet dan even die versie weggooien en opnieuw de titel downloaden. Als je Halo 5 ná 21 september hebt gepre-ordered, dan ben je veilig en kan je de benodigde updates downloaden als ze beschikbaar zijn.

Als je niet zeker bent of je het verkeerde bestand hebt, kan je kijken in je eigen bibliotheek. Als het bestand van Halo 5 groter is dan 40 GB, dan heb je de juiste versie. Als het kleiner is dan 40 GB, dan is het de incorrecte versie, dus dan moet je ‘m even weggooien en opnieuw installeren. Hopelijk is iedereen er klaar voor met de launch, digitaal en fysiek!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments