Het broeide al een beetje in het Halo kamp. Er zou iets aangekondigd worden maar dat zou geen deel 6 zijn want dat had men al duidelijk gemaakt. Nu weten we waar het over ging.

Halo 5 zal namelijk in true 4K te spelen zijn op de Xbox One X. Men is dus hard aan het werk om deze game nog scherper aan jullie te gaan tonen. “Het team van 343 heeft altijd de wens om spelers een zo goed mogelijke Halo 5 ervaring te bieden, maar we waren op de E3 nog niet klaar om deze aankondiging te doen. We zijn blij dat we nu officieel kunnen bevestigen dat Halo 5 een game update krijgt waardoor hij true 4K zal ondersteunen”, dit liet de studio via Halo Waypoint weten.

Daarnaast zullen er richting het einde van het jaar een rij aan Halo titels backward compatible gaan worden. Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST en Halo 4. Hierbij zullen alle Xbox 360 maps gratis in de Xbox Store te vinden zijn. Zelfs cross-generation play via een ethernet kabel is mogelijk dus de LAN party’s kunnen weer los gaan.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments