Banishers: Ghosts of New Eden toont uitgebreide gameplaybeelden

Focus Entertainment en DON’T NOD tonen een uitgebreid overzicht van hun aankomende titel Banishers: Ghosts of New Eden. De meeslepende en aangrijpende verhaalgedreven actie-RPG waarin je jaagt en vecht tegen bovennatuurlijke bedreigingen om een tragisch lot te veranderen, laat veel van de game zien in een gedetailleerde Gameplay Overview Trailer.

Je speelt als een koppel Banishers, Antea Duarte en Red Mac Raith, ervaren geestenjagers, naar New Eden gestuurd om een mysterieuze vloek op te heffen en spookachtige zaken op te lossen. Maar na een ondoordachte aanval wordt Antea gedood en wordt ze een van de geesten die ze veracht. Verscheurd tussen hun belofte om de levenden te beschermen tegen kwaadaardige geesten en de nachtmerrie van Antea’s toestand, moet je als speler moeilijke beslissingen nemen: Zal je je eed als Banisher eren of de levenden opofferen in een wanhopige poging om je geliefde terug te brengen?

Stap in het leven van de gemeenschappen van New Eden in een wereld geplaagd door bovennatuurlijke wezens en oude geheimen. Combineer Antea’s spirituele krachten en Red’s krachtige arsenaal om de zielen die de levenden kwellen te verslaan en te verbannen. Ontdek geheimen, navigeer door mysterieuze landschappen, upgrade je uitrusting om een nieuwe mate van kracht te ontketenen, en ontmoet gedenkwaardige maar gekwelde personages van wie het lot in jouw handen ligt.

Zware beslissingen zullen op je pad liggen terwijl je beslist over het lot van de inwoners van New Eden – of ze nu levende mensen zijn of rondzwervende zielen – wat dramatisch invloed zal hebben op je verhaal en de uitdagingen die je zult tegenkomen.

Banishers: Ghosts of New Eden komt uit op 7 november 2023 uit op de Xbox Series X|S!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties