Banishers: Ghosts of New Eden toont gameplay

Tijdens de Summer Game Fest 2023 hebben we nieuwe beelden van Banishers: Ghosts of New Eden kunnen zien. Kijk je mee?

Banishers: Ghosts of New Eden is een actie-RPG die door DON’T NOD ontwikkeld wordt. DON’T NOD kennen we natuurlijk van games als Life is Strange en Tell Me Why, beiden sterk verhaalgedreven games. De ontwikkelaars maken met Banishers: Ghosts of New Eden een uitstapje in een genre waar zij nog relatief weinig ervaring hebben, maar wie weet tot welke creatieve uitspattingen dat kan leiden!

Qua verhaalvertelling lijkt Banishers: Ghosts of New Eden in ieder geval interessant: ‘In de spookachtige wildernis van Noord-Amerika betreed je het leven van de gemeenschappen van Nieuw Eden om een wereld te verlichten die geteisterd wordt door bovennatuurlijke wezens en oude geheimen. Als speler combineer je Antea’s spirituele krachten en Red’s arsenaal om geesten te verslaan en te verbannen’. Je speelt als Antea Duarte en Red mac Raith, geliefden en Banishers (geestenjagers) die hebben gezworen de levenden te beschermen tegen de dreiging van rondspokende geesten. Nadat Antea tragisch genoeg zelf een van de geesten is geworden die ze veracht, ga je op een wanhopige zoektocht naar een manier om haar te bevrijden van haar nieuwe noodlot. In bovenstaande trailer krijgen we een mooie eerste indruk.

Wanneer Banishers: Ghosts of New Eden uit moet komen is nog niet bekend. Volgens de trailer zal het ergens richting het einde van 2023 zijn. Nog even geduld dus!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties