Assassin’s Creed Odyssey The Fate of Atlantis: Torment of Hades nu beschikbaar

Torment of Hades, de tweede episode van The Fate of Atlantis, de tweede post-launch verhaallijn voor Assassin’s Creed Odyssey is nu beschikbaar. Torment of Hades brengt de speler naar de onderwereld, een uitgestrekte wereld van eindeloze duisternis gevuld met zwervende doden, geregeerd door de scherpe en sluwe Hades.

Ontsnap het hiernamaals door de doden te helpen hun rechtmatige rustplaats te vinden en hun schuld aan Hades te voldoen.

Iedere episode van The Fate of Atlantis gaat gepaard met nieuwe skill-mogelijkheden. Torment of Hades brengt de volgende skill-mogelijkheden naar Assassin’s Creed Odyssey:

  • Kronos Time Shift (Warrior)
  • Ares Last Breath (Warrior)
  • Artemis Trickery (Hunter)

Spelers krijgen toegang tot Torment of Hades door de verhaallijnen Between Two Worlds en Heir of Memories af te ronden en moeten daarnaast een personage van level 28 of hoger hebben. Voor spelers die niet voldoen aan deze eisen, biedt Torment of Hades een alternatief. Spelers krijgen de mogelijkheid om met een personage van level 52 aan de slag te gaan met vooraf ingestelde vaardigheden en items. Progressie gaat met dit alternatief echter niet over naar de normale game en achievements/trophies kunnen niet worden ontgrendeld.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments