In Origins was het al mogelijk. De game als een soort online museum betreden. Nu is er het volgende museum van Oudheden bijgekomen.

Discovery Tour: Ancient Greece is een nieuwe educatieve modus in videogame Assassin’s Creed Odyssey, waarmee spelers vanaf 10 september de interactieve reconstructie van het Oude Griekenland ontdekken alsof het een levend museum is: zonder conflicten, tijdsdruk of andere beperkingen. 

Assassin’s Creed is Ă©Ă©n van de grootste videogameseries ter wereld, met meer dan 135 miljoen verkochte videogames, een Hollywoodfilm met Michael Fassbender en een momenteel rondtrekkend symfonieorkest dat de muziek uit de serie tot leven brengt over de hele wereld. De nieuwste game in de serie, Assassin’s Creed Odyssey, is gesitueerd in het Oude Griekenland en is sinds oktober vorig jaar verkrijgbaar. De nieuwe, educatieve modus Discovery Tour: Ancient Greece laat zowel fanatieke spelers als liefhebbers van geschiedenis die nog nooit een videogame hebben aangeraakt vanaf 10 september de prachtige wereld van het Oude Griekenland verkennen om meer over haar rijke geschiedenis, levendige mythen en het dagelijkse leven te ontdekken. 

Met Discovery Tour: Ancient Greece dwalen spelers met 35 unieke karakters vrij door de meest nauwkeurige en gedetailleerde 3D-reconstructie van het Oude Griekenland ooit. Spelers verkennen dit prachtige land en tijdperk in alle rust of kiezen voor specifieke rondleidingen die van commentaar worden voorzien door historici en griekologen. De honderden informatiestations zijn verspreid over 29 regio’s waarbij vijf thema’s worden behandeld: filosofie, architectuur, dagelijks leven, oorlog en mythen. De verschillende tours staan onder leiding van verschillende historische en fictieve personages uit het Oude Griekenland, zoals Koning Leonidas van Sparta en historicus Herodotos. Tot slot testen spelers na iedere tour hun kennis met een interactieve quiz, waarmee zij vervolgens weer nieuwe content vrijspelen. 

Discovery Tour: Ancient Greece is vanaf 10 september gratis beschikbaar voor bezitters van Assassin’s Creed Odyssey.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments